fbpx

Probuzení vnitřního prostoru

Rodina se třemi dětmi koupila dům z devadesátých let minulého století, který imitoval architekturu v secesním stylu. Bylo třeba jej přizpůsobit tak, aby byl nejen efektivně využit, ale také tomu, aby se zde rodině hezky žilo. Začali jsme, jak jinak, velkou diskuzí o dispozici, využití místností, množství úložných prostor, které rodina potřebuje. První jsme vyměnili podlahu, schodiště a zábradlí. Pokračovali jsme kuchyní a obývacím pokojem. Ve spojovací hale vznikl jídelní kout a odpočinková zóna. Nakonec přišla na řadu předsíň. Všechno doladily nové závěsy a záclony, nové osvětlení všemu dodalo lesk. Postupně obnovujeme další místnosti v domě.

Koukněte se na celý článek, který vyšel v časopise Můj dům.

Rozsah projektu: navržení nové dispozice přízemí, studie kuchyně, obývacího pokoje, jídelny, zádveří, dodávka truhlářských prací,  osvětlení, dveří, schodiště, prostor cca 150m2

Materiály: masivní dubová podlaha, nábytek dub v kombinaci s lakem, dveře českého výrobce, LED osvětlení

Použité materiály: dubový masiv na podlaze a nábytku v komibnaci se stříkanými bílými skříňkami