Workshop měl úspěch, těšte se na další

Na jarním Design Shakeru jsem představila novinkový wokshop pro veřejnost. Opravdu mile mne překvapil veliký zájem. Účastníků spousta. Navíc se nadšeně zapojili do praktického úkolu, který jsem jim vymyslela. S workshopy tedy rozhodně nekončím!

Veletrhů designu a interiéru se účastním pravidelně. Letos funguji ve znamení změn – měním přístup ke klientům, výstavní prostor i propagaci.

Byla jsem oslovena v rámci doplňkového programu 8. ročníku Designu Shakeru, veletrhu interiérového designu, abych připravila zajímavou přednášku. A tak jsem kromě tradiční poradny interiérového architektka začala s workshopy.

23. března 2019 proběhl na Design Shakeru workshop na téma „prostory pro život“. Prvotním cílem toho všeho bylo přimět lidi koncepčně přemýšlet o bydlení a pracovním prostředí. Zabývala jsem se totiž praktickou stránkou zařizování obývacích pokojů a kuchyní. Posluchačům jsem na mnoha příkladech ze své praxe ukázala možnosti řešení dispozic, osvětlení i technického vybavení. Na závěr posluchači dostali zapeklitý úkol – zpracovat dispozici složitého půdorysu obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem.

Protože se workshop velmi líbil, což mi po jeho konci potvrdili účastníci, kteří přišli na stánek Studia Evalofa, minimálně na podzim se objevím s dalším. Tentokrát na veletrhu For Interior s tématem „ložnice“. Opět se podělím o zkušenosti z praxe a přidám zajímavé tipy s úkolem pro účastníky, nad kterým se v závěru strhne diskuse.

Na stánku jsme řešili projekty přestaveb, novostaveb i zařizování jednotlivých pokojů. Setkala jsem se se spoustou zajímavých lidí i příběhů. A za to velice děkuji.

Těšte se, workshopů bude víc! Informace k vám přijdou včas.

Vaše Eva Lövenhöferová,
architektka funkčních interiérů

Komentáře