Návrh interiéru znova a znova – aneb Dobří holubi se vracejí

Vážíme si Vaší důvěry

O tom, že práce interiérového designéra se zakládá na důvěře a vzájemném poznání, jsme již mluvili v předchozích blozích . Jsou to právě tyto faktory, které přivedou klienty k tomu, aby si objednali návrh interiéru u stejného návrháře obrátili opakovaně.

Různé životní etapy odráží různé potřeby. Navrhli jsme dům, který se stal pohodlným domovem pro rodinu? Tak proč nesvěřit i další interiérový design do rukou stejného návrháře?

Navíc nejde jen o návrh interiéru jako takový. Konečná realizace je výsledkem spolupráce mnoha složek. Pohovka na vizualizaci není místem odpočinku, ani si na návrhu interiéru kuchyně neuvaříte rodinnou večeři.

To, co udělá z Vašeho bytu domov je práce stavební firmy, která zastane stavební přípravy, truhlářů, kteří se ujmou nábytku na míru. Následnosti jednotlivých činností Vám pomůže zkoordinovat návrhář, pokud ovšem tuto komplexní službu nabízí. Tento komplexní přístup s interiérem na klíč je to, co naši klienti nejvíce ocení a kvůli kterému se k nám velmi často a opakovaně vrací.

Rodina „Smolíkova“ třikrát a dost? Určitě NE.

Nejkrásnějším příkladem je rodina, pojďme jim říkat třeba Smolíkovi. Dva bratři si postavili shodné domy. Každý byl ale v jiné životní fázi – jeden měl už syny tři, ten druhý zatím vozil kočárek prvorozeného. Obě rodiny se shodly na stylu, ve kterém chtějí své novostavby zařídit. Současným potřebám jsme ale neupravovali jsme ale jen dětské pokoje. Ve výsledku se lišily i vstupní chodby – jedni řešili, kam naskládat tolik bot a ti druzí, kam zaparkovat golfky. Právě proto každý z nich dostal návrh na míru svým potřebám.

Celková podoba je výsledkem spolupráce osvědčených truhlářů, kteří dokázali převést do reality originální nápady naší designérky.

Neuplynuly ani tři roky a Smolíkovi se vrátili – staví nový tentokráte přízemní dům. Komu jinému by měli svěřit návrh jeho interiéru, než právě studiu Evalofa. A tak v těchto dnech dokončujeme vizualizaci obývacího pokoje spojeného s kuchyní.

Ale ani tím to nekončí. Pořídili investiční byt a zadali nám jeho nový face lift. Rádi tedy využijeme našich dosavadních zkušeností, abychom opět vytvořili krásný a funkční interiér.

Doufáme, že nám, stejně jako mnozí další klienti, zůstanou věrní i v dalších životních etapách. Už teď se na další spolupráce těšíme. Však víte – Dobří holubi se vracejí protože dobrá řešení a povedení návrhy a realizace si opakovanou důvěru zaslouží.

Komentáře