Spolupráce s architektem a designérem

  • Oba vytvoří vizualizaci přeměny Vašeho domova.
  • Výhody bytového designéra i interiérového architekta jsou takové, že přestavba nebo úprava domova není jejich premiérou.
  • Mají své kontakty na řemeslníky (truhláře, podlaháře, topenáře, malíře, atd…).
  • Dokáží vytvořit časový harmonogram prací, tak abychom se o nic nemuseli starat. Ručí za odvedenou práci. Proto se při výběru neohlížejte pouze na cenu, ale také, co je designér či architekt schopen zařídit.
  • Zaměřte na jejich reference a prohlédněte si již proběhlé realizace.
Originální knihovna na míru

A kolik to stojí? Cena návrhu a realizace

Cena návrhu od designéra se odvíjí od velikosti prostoru, počtu místností a rozsahu, počítejte s cenou od 8 tisíc.

Cena návrhu od architekta závisí na rozsahu prací a většinou se účtuje % z celkové rekonstrukce. Každopádně počítejte, že cena za architekta je vyšší než za designéra.

Evalofa služby architekta funkčních interiérů

Jsme kombinací interiérového architekta a bytového designéra. Jde nám hlavně o potřeby majitelů nového domova, aby se jim dobře bydlelo. Prvním krokem by měla být konzultace Vašich představ, někdy máme svoji jasnou představu o proměně svého domova a váháme, zda zvolíme svoji představu číslo jedna nebo dvě, pak je vhodná právě konzultace, kdy nám odborník může poradit správný krok.

Jak probíhá setkání s architektem Evalofa

Při osobní schůzce u Vás doma prodiskutujeme možnosti rozsahu rekonstrukce. Váš domov si zaměříme a po odsouhlasení vytvoříme návrh. Návrh nové dispozice konzultujeme s klientem a po odsouhlasení finálního návrhu vytvoříme časový harmonogram prací s rozpočtem. A pak se pustíme do práce. Rozsah spolupráce je zcela na domluvě.

  1. Rekonstrukce na klíč (návrh a realizace s našimi ověřenými řemeslníky)
  2. Vytvoření návrhu a doporučení materiálů
  3. Konzultace

Respektujeme soukromí našich klientů, proto v rámci našich realizací presentovaných na našem webu uvádíme většinou pouze návrh. Fotografie před rekonstrukcí a výsledná realizace je na dohodě s klientem. Chápeme, že se po realizaci rekonstrukce, ať se jedná o kuchyň, dětský pokoj, obývací pokoj, pracovnu či chodbu, se klient do nového prostoru zabydlí, že nechce veřejně ukazovat své osobní věci.

Návrh bytů a domů – kde

Návrh interiérů nejčastěji provádíme v lokalitách Praha a okolí Prahy (Praha Západ, Praha Východ, Praha Jih). Kancelář Evalofa máme ve Zvoli kousek od Prahy.

Váš výběr, Vaše rozhodnutí, Váš domov, Vaše peníze

Ať se pro Vaši rekonstrukci rozhodnete sami nebo si vyberete služby bytového designéra nebo architekta, je dobré se podívat jaké má reference. Zkušený architekt si Vás „proklepne“, zjistí kolik máte věcí, jakých rozměru a jaké jsou Vaše potřeby, pak navrhne uspořádání Vám přesně na míru. Jistě, byty ani domy nejsou nafukovací a o to je to pro architekta větší výzva při přípravě návrhu. Návrh je vhodné v průběhu konzultovat s klientem, aby přesně vyhovoval jeho potřebám.

Studio Evalofa

Něco málo o nás z médií:

Komentáře