Rekonstrukce, novostavby i nový workshop

Eva Lövenhöferová

Je tu další rok. Při rekapitulaci toho předchozího jsem zjistila, že je za mnou spousta práce. Hodně nových projektů i spokojených klientů. A přede mnou mnoho novinek. Jednou z nich je i praktický workshop v rámci jarního Design Shakeru.

O tom, co bylo a je

Vloni jsem vytvořila několik dětských pater na spaní. Je to skvělé řešení soukromí v dětském pokoji, pokud je to dispozičně možné. Porostou s dětmi až do věku, kdy od rodičů odejdou. Postarala jsem se o rekonstrukci bytů k pronájmu a také jsem takové byty kompletně zařizovala.

Spolupracovala jsem s architekty novostaveb a projekty na základě praktických potřeb budoucích obyvatel upravovala. Neomezovala jsem se jen na moderní styl, v klientských preferencích byly i klasické projekty.

kuchyně

Účastnila jsem se veřejné zakázky. V této chvíli probíhá finiš přípravných fází rozdělaných projektů tak, aby byly připraveny pro jarní stavební práce.

O tom, co bude aneb workshop před námi

Letos se chystám na rekonstrukci bytu s úpravou pro tělesně postiženého. Budu se soustředit na celé realizace, tedy i nadále zajišťovat schopné a ověřené řemeslníky a projektové řízení celé stavby.

Mám v plánu vydat elektronickou knihu, tzv. e-book. Ten pilotní by se měl věnovat rekonstrukcím.

A za dveřmi je odstartování mého nového konceptu. Jedná se o workshop pro veřejnost. Začínám s ním na 8. ročníku Design Shakeru, výběrového veletrhu interiérového designu. Bude se konat v sobotu 23. 3. 2019 od 11.00 v PVA EXPO v pražských Letňanech a tématem budou „prostory pro život“. Rezervujte si termín, protože to bude osvěžující a přínosné.

obývací pokoj

Budu se na vás všechny letos těšit. Při setkávání v online i offline světě.

Vaše Eva Lövenhöferová,
architektka funkčních interiérů

 

 

Komentáře